Servicii

Tratament ozon -

Eliminarea mirosurilor neplacute se face urmand cativa pasi: identificarea sursei mirosurilor, eliminarea ei prin folosirea tratamentului potrivit naturii ei si utilizarea unui generator de ozon.

Tratament hidrofob -

Proiectat pentru aplicatii profesioniste pe suprafata parbrizului, gemurilor laterale, lunetei, oglinzilor retroviozoare sau orice alta suprafata de sticla.

Inscriptionari geamuri si oglinzi -

Oglinzile sablate reprezinta cea mai buna protectie importiva furtului. Oglinzile sablate pot fi identificate usor, de aceea nu prezinta interes pentru hoti.

Volane -

Reconditionarea volanelor este un proces important pentru aspectul interior al masinii dumneavoastra, deoarece in timp volanul isi pierde din aspectul sau initial.

Jante -

Un detailer profesionist acorda o atentie deosebita jantelor pentru ca acestea sa arate impecabil. Tratamentul incepe cu decontaminarea si dregresarea lor, folosindu-se sampoane cu Ph alcalin pentru a nu ataca si a nu lasa urme pe suprafata lor.

Faruri -

Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta depunerile de oxid. Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie.

Folii auto -

Folii auto legale omologate. Nu se demonteaza nimic de pe masina, nu trebuie mers la R.A.R. pentru omologare. Modifica radical aspectul clasic al masinii.

Detailing interior -

Interiorul unei masini moderne este realizat dintr-o varietate de materiale si are numeroase suprafete curbe, fante, nise, plus o serie de echipamente sensibile la praf si umezeala.

Detailing exterior -

Detailingul exterior se ocupa cu ingrijirea vopselei, insemnand refacerea conditiei si a protectiei acesteia. Detailingul exterior se realizeaza cu substante abrazive sau nonabrazive si ceruri.